Blog

Schoolvakanties 2018: de ultieme vakantieplanning

Schoolvakanties 2018: de ultieme vakantieplanning

Blog 3 februari 2017

Vakantiedagen opnemen is gezond. Hoe leuk je werk ook is, af en toe heeft je lichaam nood aan rust. Dat is ook de reden waarom we recht hebben op een bepaald aantal vakantiedagen per jaar. Bij het opstellen van een vakantieplanning voor 2018 is het vooral erg belangrijk dat je zaken goed afstemt op je werkzaamheden en de schoolvakanties van 2018. Maar hoe combineer je nu je werk met schoolgaande kinderen? En wat doe je met je kinderen als je geen vrijaf kan krijgen?

Kies het juiste kamp voor je kind

Kies het juiste kamp voor je kind

Blog 25 januari 2017

Het uitkiezen van een kamp voor je kind is niet altijd eenvoudig. Uiteraard zijn er de praktische overwegingen zoals de locatie en de datum bijvoorbeeld. Maar daarnaast is het aanbod best wel overweldigend. Wat vind je kind leuk? Of waar wil hij of zij graag meer over weten? Want een kamp is vaak veel meer dan spelen alleen! Onze infographic helpt je graag verder.

Jongeren en de tandarts: ga tijdig op controle

Blog 24 januari 2017

Volgens het Verbond van Vlaamse Tandartsen (VVT) is de evolutie van het tandartsbezoek van kind tot volwassene er één met pieken en dalen. Maar 28% van de 3-jarigen is al bij de tandarts geweest en amper 29% van de kinderen tussen 5 en 7 jaar gaat regelmatig. Van de 12- tot 14-jarigen gaat er een grotere groep naar de tandarts: zo’n 65%. 

Afvallen en lopen: wat moet je weten?

Afvallen en lopen: wat moet je weten?

Blog 9 januari 2017

Afvallen en lopen. Het zijn twee termen die vaak met elkaar in verband worden gebracht. Lopen is een effectieve manier om gewicht te verliezen. Als je wil afvallen door te lopen zijn er bepaalde dingen die je in het achterhoofd moet houden. Lees dus zeker verder want in deze blog geven we je allerlei handige tips mee zodat jij kunt afvallen door te lopen.

Stoppen met roken: voordelen en hulpmiddelen

Stoppen met roken: voordelen en hulpmiddelen

Blog 9 januari 2017

Voor iedereen levert stoppen met roken voordelen op: voor je gezondheid, voor je omgeving en voor je portemonnee. In deze blogpost bespreken we de voordelen van stoppen met roken, welke hulpmiddelen er zijn en aan welke ontwenningsverschijnselen je je moet verwachten bij een rookstop.

Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor