Voordelen en terugbetalingen

Gezondheidsshop Shopavita.be

In onze gezondheidsshop Shopavita.be vind je een ruim gamma producten en aangepast materiaal voor zorgbehoevenden en iedereen die gezond in het leven staat. 

Denk maar aan verzorgingsproducten voor baby en mama, sport- en wellnessartikelen, incontinentiemateriaal, producten voor thuiszorg, zelfredzaamheid en mobiliteit, ...

Shopavita.be is bovendien een erkend verstrekker voor de zorgtrajecten van diabetesmateriaal, en je kunt er ook terecht voor gratis professioneel advies over woningaanpassing, comfortmeubelen en ergonomisch wonen.

Partena Gezondheidshop wordt Shopavita.be

Krijg 10 euro korting* op je eerste aankoop! 

Had je al een account op Partena Gezondheidshop? Aangezien de nieuwe webshop Shopavita.be niet langer verbonden is met het Partena Onlinekantoor, moet je éénmalig een nieuw account aanmaken op Shopavita.be

*Bij minimum aankoop van 30 euro. Actie tot en met 31/8/2018.

Jouw voordeel

Online aansluiten Advies op maat


10% en 30% korting

Leden van Partena Ziekenfonds krijgen 10% korting op het volledige assortiment en 30% korting op incontinentiemateriaal, materiaal voor rug- en nekklachten, diabetesmateriaal en anti-decubitusmateriaal.

Voorwaarden

  • Je moet in orde zijn  met je ziekenfondsbijdrage.
  • Je betaalt geen verzendingskosten bij levering in België bij aankoop van meer dan 50 euro.

Hoe geniet ik van dit voordeel?

  1. Kies zelf of je online aankoopt of telefonisch je bestelling plaatst.
  2. Voor online aankopen surf je naar onze gezondheidsshop Shopavita.be. Registreer je via www.shopavita.be en shop met Partena-korting. (De nieuwe webshop shopavita.be is niet langer verbonden met het Partena Onlinekantoor. Maak daarom éénmalig een nieuw account aan op shopavita.be. Nadien volg je ook je aankoopgeschiedenis eenvoudig op via Shopavita.be.)
  3. De korting wordt meteen in mindering gebracht op je factuur.

Gezondheidshop
Gezondheidshop

Shopavita.be

Gezondheidsshop op jouw maat

In onze gezondheidsshop Shopavita.be vind je een ruim gamma aan gezondheidsproducten en aangepast materiaal. Als klant van Partena Ziekenfonds krijg je 10% korting!

Ontdek onze producten

Graag klant worden?

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Online aansluiten Meer info vragen
Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor